söndag 31 augusti 2014

Inte alltid på topp

Han hatade min soppa och vi hann inte till glassen för vi skulle snabbt iväg för att vandra en timme genom regnet för att se på en barnfilm i ett proppfullt tält och där filmen avbröts flera gånger av att propparna gick. Jag kunde ha varit en bättre moster om vi säger som så.

Annars är det flyttstädning som pågår här. I dag ska lägenheten tömmas och på onsdag flyttar jag till Åbo. Innan Åbo blir det två dagar i limbo. Bra, för jag har alltid varit nyfiken på just limbo.

3 kommentarer:

Ika sa...

Äsch då! Bättre lycka med den barnvänliga maten nästa gång.

Jag kom mig inte ens till den där filmfestivalen, trots att den var gratis och allt. Cyklade ända bort till Arabia och Majstrand under eftermiddagen (för att se en utställning och bonga lite loppisbord på städdagen) och när jag cyklat hem igen var jag för trött för att orka tänka på att ta mig till vad som kändes som andra sidan stan en gång till samma dag. Så tråkigt nog har jag fortfarande Bygden osedd. (Förr i världen bodde jag i Vasa och rände på kulturella happenings - livemusik, teater, filmfestivaler - stup i kvarten. Nu bor jag tydligen i en stad som är för geografiskt utspridd och har för mycket kulturellt program att erbjuda och därför känner jag mig mindre kulturell än någonsin.)

Liisa Mendelin sa...

Haha, JA, det är så mycket lättare att ha koll på kulturen i Vasa. Man bara går på allt som händer, förutom typ orgelkonserterna. Lätt att ha koll. Men inte här, för det tar så på energin att transportera sig. Förhoppningsvis kommer det fler tillfällen att se Bygden!

Liisa Mendelin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.