söndag 9 oktober 2011

Om jag inte besökt kyrkan idag...

...så hade jag inte på kyrkbacken pratat med damen som i somras hörde ett önskeprogram på radio Vega. Damen med den vackra håruppsättningen berättade att en lyssnare som ringt in varit så hänförd över innehållet i mitt andrum - som gått ut i etern samma morgon - att lyssnaren bestämt hade önskat att få höra den låt som jag spelat i repris.

Jag tänkte tillbaka på de andrum jag gjorde i somras, och kom fram till att lyssnaren måste ha önskat sig antingen Röyksopps So Easy eller Janis Joplins Mercedes Benz. Båda fallen känns som en seger över Vegalistans långkörare Vår tid, vårt land.

Damen med den fina håruppsättningen var berörd av att någon från hennes församling blivit omnämnd på ett så vackert sätt i radio. Och jag är inte sen att hålla med.

2 kommentarer:

Emma V sa...

Jag har också på radion hört någon som refererat till din fina andakt. Den sång som då spelades tror jag var med Ulf Christiansson... och det var nog ingen ungdom som önskade. Du verkar gå hem också i pensionärskretsar:)

elisheva sa...

oj, på riktigt!? Har jag månne blivit ett fenomen bland pensionärerna? Snart kanske jag kan börja turnera tillsammans med Alfred Backas Pensionärsrap : http://www.youtube.com/user/tvapa?blend=1&ob=5#p/u/4/wn0WsJ8fYFo